Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфата получи удар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфата получи удар

Здравейте колеги преди 3 дена една заспала шофьорка направи такъв обратен та направо замина дясната част на Алфата. И съм решил да я продавам-така че на някой ако му трябват части или ако иска цялата да пише. Щетите от удара са- 2 десни врати колонката прага и лайсната на тавана стъклата на вратите са здрави незнам за мотрчето за ел стъклата. Алфа Ромео 33 1.4 ie

мн жалко колега качи снимки да видим за какво иде реч
    Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
    155 2.0 16v 150hp Super
    146 1.9 jtd fl

Comment

Много жалко за Алфата.Къде се намира?Ако ще се дава на части да си заплюя маркуча излизащ от казанчето за маслото на рейката,и отиващ в помпата.

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
        Много жалко за Алфата.Къде се намира?Ако ще се дава на части да си заплюя маркуча излизащ от казанчето за маслото на рейката,и отиващ в помпата.
        абе момче, спри се с тия употребявани маркучи. пак ще се запалиш. маркуч само нов, то при неговата цена излиза и по-евтин. тоя на хидравликата си го смъкваш и го носиш да ти направят един чисто нов по него и да спиш спокойно.
        точка

Comment

Къде ще ми направят нов?Може и на лични

Comment

Третия стоп...пу за мене.
            A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

отзад с дискове ли е
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

За мен десния фар.

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
                  Къде ще ми направят нов?Може и на лични
                  пишеш в гугъл хидравлични маркучи пловдив и си избираш фирма. сваляш стария, носиш им го и след 15 минути новия е готов. така се ремонтират хидравлики на багери,трактори,камиони и всякакви машини. де що е маркуч по колата могат да ти го направят и излиза по-добре и обикновено по-евтино отколкото от магазина - хидравлики,климатици, спирачни маркучи и подобни....
                  точка

Comment

колега писах ти на лични,но така вече една седмица без отговор ти изобщо продаваш ли нещо
                    alfa 33 1,7 IE 89гд.[SIGPIC]
                    alfa 33 1.7 IE 92гд.
                    alfa 166 2.4jtd 02гд. 150к.с.
                    lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

Колеги ще ме извинявате но си имах доста лични проблеми и изобщо не се занимавах с Алфата. Сега вече съм ок така че някой ако му трябва нещо нека пише. Алфата е в София, Красна поляна. 1994 1.4ie

Comment

колега имаш лично !

Comment

какво стана с таз кола колега почна ли я на части ако да и ако предните ти амортесиори са с по 4 болта дай на лично цена за тях!!!
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Working...
                          X